Pastrav cu legume

de liana_geicu in Pastrav, 21 Noi 2010 | 13237 vizualizari

 

.... pentru ieri a fost dezlegare la peste am pregatit pastrav la cuptor cu legume

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 5-6 ciuperci
  • 1 cutie cu rosii in bulion
  • 1 lamaine
  • 3-4 graunti de usturoi
  • sare, piper, cimbru, rozmarin
  • patrunjel, foi de dafin
  • 100 ml vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume:

Se spala pestii si se lasa putin in apa rece cu otet. Se ung pestii cu amestecul de condimente, se cresteaza si se adauga in "buzunarele" cate 1/2 felie de lamaie. In burta pestilor se adauga 2-3 felii de lamaine, usturoi pisat, condimente si patrunjel tocat marunt.

Se taie legumele rondele si se asaza intr-un vas termorezistent in straturi. Peste legume se pun pestii, foile de dafin si turnam sucul de rosii. Acoperim vasul cu o folie de aluminiu pe care o gaurim din loc in loc si dam la cuptor pentru cca 20' dupa care dam folia jos. Dupa ce am luat folia adaugam vinul si mai lasam pana cand se rumenesc pestii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit