Pastrav cu usturoi si lamaie la gratar

de Bya Ralu in Pastrav, 1 Iul 2012 | 6698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de pastrav eviscerat
  • 3 lamai
  • condimente pentru peste
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu usturoi si lamaie la gratar:

Se spala bine pestele, se sterge cu un servet de hartie, se condimenteaza pe fiecare parte cu condimente pentru peste, cu salvie si putin busuioc. Inauntru se umple cu felii de usturoi si jumatati de felii de lamaie. Se stropesc cu ulei de masline pe fiecare parte si cu zeama de lamaie. Se lasa la marinat timp de 2 ore la rece. Gratarul se unge foarte bine cu ulei, se pun bucatile de peste, se lasa pe fiecare parte 12-15 minute. Nu se umbla foarte des la peste pentru a nu se rupe. Se serveste cu mujdei de usturoi si cu lamaie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu usturoi si lamaie la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

04.07.2012, 18:50

Bun

gaby_gabytza 1

04.07.2012, 18:50

Bun

Bya Ralu 1

04.07.2012, 19:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Pastrav rosu cu sos de lamaie si sparanghel