Pastrav en papillote

de Bunica in Pastrav, 6 Aug 2014 | 8730 vizualizari

 

Pastrav en papillote pentru un pranz usor.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati pastrav
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 rosie
  • 2 linguri ulei masline
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1/2 lamaie pentru zeama
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav en papillote:

Pastravul se  evisceraza,spala,sareaza si pipereaza.

Legumele curatate ,spalate se taie julien.

Se ia hartie de copt cate o folie pentru fiecare peste.

Se aseaza un pat din legume,storcand putina zeama de lamaie in interiorul pestelui si putin rozmarin.

Se infasura cat mai strans si se aseaza in tava.

Se da tava la cuptorul incins la 175 grade  pentru 25 minute.

Cand timpul a expirat se scoate tava,se desface hartia si se serveste stropit cu zeama de lamaie si presarat cu patrunjel verde.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se pun: 1 morcov, 1/2 dovlecel, 1/2 ceapa , 1/2 rosie, o lingura ulei si 2 catei usturoi pentru fiecare peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav en papillote" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor