Pastrav in folie la gratar

de Bya Ralu in Pastrav, 29 Apr 2012 | 6163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 Pastravi proaspeti
  • 1 lamaie
  • 1 rosie
  • 1 catel usturoi
  • condiment pentru peste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in folie la gratar:

Se spala bine cu apa rece, se pune pe servetele de hartie pentru a-l usca. Se condimenteaza cu condiment pentru peste, rosia se taie cubulete si se umple fiecare bucata. Se aseaza cateva felii de usturoi si jumatate de felie de lamaie. Se pune pe hartie de copt, se impacheteaza bine si se pune pe gratar. Se lasa cca 30-40 minute, se mai verifica intre timp.


Se serveste cu mujdei de usturoi

 

TIPS-URI

1

si un pahar de vin alb merge minunat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in folie la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

30.04.2012, 22:00

markkus22 1

01.06.2012, 21:13

foarte.......GUSTOS!

Bya Ralu 1

03.06.2012, 13:06

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar cu écrase de cartofi si mazare si sos picant de rosii, pin si telina