Pastrav la gratar cu legume si cus-cus

de silvi0ara in Pastrav, 14 Feb 2010 | 5346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc pastrav proaspat
  • 1 lamaie-zeama
  • sare si piper dupa gust
  • 400g ciuperci asortate
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ardei gras
  • ulei pentru calit
  • 1 lingurita miere
  • cus-cus cat pentru 3 portii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la gratar cu legume si cus-cus:

Pastavul se curata si se spala bine.Apoi se scoate fileul.Se taie capul si cu un cutit bine ascutit,se taie pe lungime(de la coada spre cap)Se obtin fileurile.


Se pune pe foc gratarul se unge cu putin ulei si cand este bine incins se aseaza pestele stropit cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Se lasa sa se faca bine pe ambele parti.Cate 4-5 minute se tine la foc.


Legumele se curata si se spala.


Ciupercile se taie felii si se calesc putin la foc iute intr-o tigaie tip woc.Se scot si se tin la cald.Apoi morcovii se taie pe lungime in felii subtiri,la fel si dovlecelul,se calesc impreuna cu putin ulei si o lingurita de miere tot la foc iute,apoi se adauga ardeiul gras taiat julien si se mai tin pe foc maxim 3 minute.


Cus-cusul se pregateste conform instructiunilor de pe pachet.


Se aseaza pestele pe farfurie alaturi de garnitura

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar cu legume si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

14.02.2010, 20:51

Silvioara, pestele asta ,nu l-as refuza ,oricat as fi de satula!

cccris 1

15.02.2010, 09:18

in sfirsit vad ca mai folosesc si altii cus-cus. mie imi place tare mult.

stemol 1

15.02.2010, 11:10

mmm,pastrav cu cus-cus nu am incercat,separat i-mi plac amandoua.
am sa incerc eu am sa fac si mujdei pe langa ptr pastrav
multumesc de reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar