Pastrav pe varza la cuptor

de ianculubita in Pastrav, 1 Mar 2014 | 3084 vizualizari

 

Pentru azi va recomand ceva gustos;daca mie nu mi-ar fi placut ,o stergeam din caietul cu retete pe care-l pregatesc pentru fete!!
Va spun ca niciodata nu am incercat sa gatesc acest amestec de varza alba cu rosie si poate nici acum nu o faceam daca nu era ratacita prin frigider o varza mica rosie;rezultatul??/DELICIU!!

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi
  • 1 kg varza alba
  • 500 g varza rosie
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 borcan de rosii in bulion
  • 1/2 lingurita praf de cumin (chimion pisat)
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 lingurita sare de lamaie
  • 4 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pe varza la cuptor:

Pestele curatat, spalat, condimentat cu sare, boia, putin cimbru, il lasam deoparte


In vasul ce urmeaza sa-l punem la cuptor, inabusim ceapa si ardeiul taiate marunt in unt si putina apa, adaugam rosiile apoi cele doua verze taiate fideluta si frecate cu sarea de lamaie; amestecam totul bine, adaugam si 1 pahar cu apa apoi lasam la foc mic cu capac 30 min; dupa ce varza este fiarta, condimentam dupa gust cu sare, cimbru, piper, cumin, usturoi pisat, punem deasupra pestele si lasam la cuptor 30 min, dupa acest timp scoatem vasul, intoarcem pestele sa se rumeneasca 15 min dupa care se poate servi, cum altfel decat cu mamaliguta.

 

TIPS-URI

1

se poate pregati cu orice alt peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pe varza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ianculubita 1

02.03.2014, 10:39

ianculubita 1

02.03.2014, 10:39

MOKUSKA 1

30.05.2014, 19:02

imi place mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu mamaliguta