Pastrav prajit

de babi5 in Pastrav, 13 Oct 2013 | 9467 vizualizari

 

Simplu si usor si tare gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi cca.1 kg
  • 100 gr faina
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • condiment pentru peste
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Am curatat bine si am spalat pestele, l-am portionat, l-am condimentat si sarat, apoi l-am lasat 15 minute, pentru ca condimentele sa patrunda mai bine in carnea de peste. Apoi am amestecat boiaua cu faina, intr-o tigaie am pus uleiul la incins, apoi am luat bucatile de peste, le-am tavalit prin faina cu boia si le-am pus in uleiul incins. Am prajit bine pe ambele parti, apoi am scos pe un platou cu hirtie absorbanta pentru surplusul de ulei.


Se serveste alaturi de diferite garnituri.


Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

un mujdei de usturoi cu putin ardei iute este forte bun linga

2

atentie mare cind curatam pastravul pe sira spinari sa nu ramina nervura aceea negricioasa fiindca este foarte amara

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

babi5 1

14.10.2013, 12:21

diana_k multumesc

Lavinia 1

15.10.2013, 09:10

Foarte gustos

babi5 1

15.10.2013, 09:35

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat cu busuioc in crusta de malai