Pastrav prajit cu orez

de AndreaE in Pastrav, 4 Noi 2013 | 5956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastrav
  • 250 gr orez
  • 2 morcovi
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • O cescuta de ulei de masline
  • Ulei pentru prajit
  • Sare, piper , chimen , condimente de peste
  • Patrunjel
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit cu orez:

Se pune orezul la fiert. Se toaca marunt usturoiul si ceapa , se caleste un pic in uleiul de masline , apoi se adauga morcovul , ardeiul, dovlecelul tocat cubulete. Se pune apa cat sa acopere legumele . Intre timp se curata bine pestele si se taie in bucat ( am avut 6 pastravi mai micuti si le-am taiat in doua ).  Le-am condimentat cu condiment pentru peste , le-am dat prin faina si pesmet si le-am pus la prajit in ulei incins. Cand s-au prajit le-am scos pe servetele ca sa se scurga uleiul.

Cand s-au inmuiat legumele , am adaugat orezul fiert , am pus sare , piper , chimen si patrunjel tocat si mestecand am mai lasat 2-3 minute pe foc.

Am servit cu mujdei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

- Andreea - 1

05.11.2013, 10:51

laura_n 1

05.11.2013, 14:46

big like din partea mea

Alina26 1

26.11.2013, 11:05

ce bine arata!!!.-bd n-am mancat niciodata cu orez,deobicei fac cartofi natur sau o simpla salata!!!cred ca e bun si cu orez!!!! .-bd

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon cu orez