Pastrav urias cu legume la cuptor

de Panacris in Pastrav, 20 Aug 2012 | 3739 vizualizari

 

Am achizitionat niste pastravi uriasi de la o crescatorie din Tg .Jiu!

 

INGREDIENTE

  • pastrav urias 1500 g.,
  • rosii 3 bucati,
  • ardei gras 3 bucati,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ulei de masline,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav urias cu legume la cuptor:

Pestele se curata, se spala, se da cu putina sare, apoi se lasa la rece ptr cca. 10 minute. Intr/o tava tapetata cu foaie de pergament, se aseaza pestele, se asezoneaza de sare, piper si rozmarin. Rosiile, ardeii, ceapa, se curata se taie rondele, se aseaza de jur imprejurul pestelui, se pun cateva bucati si in burta pestelui, apoi se stropeste cu putin ulei de masline, si se introduce in cuptorul preincins, cca. 15 minute, la foc mediu, descoperit. Se serveste fierbinte, cu mujdei de usturoi sau zeama de lamaie, paine, cartofi natur sau mamaliguta. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav urias cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Sim0na 1

21.08.2012, 12:25

Bun rau pastravul..

gaby_gabytza 1

21.08.2012, 21:35

Panacris 1

22.08.2012, 09:04

Multumesc pentru aprecieri Bucatarasi dragi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor cu ghimbir, usturoi si miere