Pate vegetal din soia

de CookieMonster in Mancaruri de post, 17 Apr 2013 | 13720 vizualizari

 

Am avut de ceva timp ideea de face pate din soia, dar daca nu m-am miscat mai cu talent Dea mi-a luat-o inainte ;) dar eu am facut reteta dupa chipul si asemanearea mea ;)

 

INGREDIENTE

  • o punga de granule soia Inedit
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • 300 ml supa concetrata de legume
  • piciorusele de la 500 g ciuperci
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • 3 linguri de marar
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate vegetal din soia:

1. Granule de soia se lasa la hidratat 15 min si apoi se lasa bine la scurs.

2. Ceapa si usturoiul, curatate, spalate si taiate maricel, se pun la calit in putin ulei de masline si putina sare. Cand ceapa devine sticloasa adaugam cozile de ciuperci.

3. Adaugam granulele de soia dupa 5 - 10 minute, le lasam pana se evapora lichidul si stingem cu supa. Se pune mararul si lasam la foc mic pana cand supa se evapora.

4. Adaugam sosul de soia si asezonam cu pipier si sare(daca mai este nevoie).

5. Se marunteste in blender si se serveste rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate vegetal din soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

CookieMonster 1

17.04.2013, 20:30

multumesc deyutzy

Lau 1

17.04.2013, 20:37

interesant

Rocsi 1

17.04.2013, 20:47

A facut o prietena de-a mamei si mi-a zis ca a iesit foarte bun!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu branza tofu