Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 4361 vizualizari

 

nu au iesit super extraordinar de frumaose, dar au fost bune.....

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • o l-ita sare
  • un praf de zahar
  • 150 ml lapte
  • 50 g margarina
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 ou

pt umpluturi:

  • sunca de curcan
  • o jumatate de ceapa
  • 2 lg smantana de gatit
  • o mana de ciuperci proaspete
  • mozarella

pasta de branza:

  • branza dulce de vaci, smantana, sare, piper, marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza:

mai intai am facut aluatul...stie toata lumea cum se face...nu insist...am lasat la dospit o ora


in acest timp am pregatit umplutura de ciuperci: am taiat ceapa marunt si am pus la calit cu 2 lg de ulei, am pus ciupercile maruntite, sare , oregano si sunca taiata cubulete...


am lasat sa fiarba sub capac vreo 15 min, am mai adaugat piper si 2 lg de smantana si am facut o maia dintr-o lg de faina, sa se faca sosul gros. am adaugat si patrunjel verde si am lasat un pic la racit.


mozzarella am taiat-o separat cubulete impreuna cu doua felii de sunca presata.


aluatul l-am pus pe masa de lucru, l-am mai framantat putin si am inceput sa-l modelez...dupa pofta inimii....


am umplut o parte din pateuri cu ciuperci, o alta cu mozzarella si sunca si o alta cu pasta de branza.


am presarat cascaval ras peste si am dat la copt la 180 grade, cam jumatate de ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

adasev12 1

01.03.2011, 12:30

ana, nico...mersi...sunt bune intr-adevar....

mirela0911 1

01.03.2011, 19:04

Sunt foarte bune

adasev12 1

02.03.2011, 14:25

dia...mersi
rivka...sunt bune...dar parca mie tot alea cumparate imi plac mai mult ...pup

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada pentru Paste