Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 3912 vizualizari

 

nu au iesit super extraordinar de frumaose, dar au fost bune.....

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • o l-ita sare
  • un praf de zahar
  • 150 ml lapte
  • 50 g margarina
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 ou

pt umpluturi:

  • sunca de curcan
  • o jumatate de ceapa
  • 2 lg smantana de gatit
  • o mana de ciuperci proaspete
  • mozarella

pasta de branza:

  • branza dulce de vaci, smantana, sare, piper, marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza:

mai intai am facut aluatul...stie toata lumea cum se face...nu insist...am lasat la dospit o ora


in acest timp am pregatit umplutura de ciuperci: am taiat ceapa marunt si am pus la calit cu 2 lg de ulei, am pus ciupercile maruntite, sare , oregano si sunca taiata cubulete...


am lasat sa fiarba sub capac vreo 15 min, am mai adaugat piper si 2 lg de smantana si am facut o maia dintr-o lg de faina, sa se faca sosul gros. am adaugat si patrunjel verde si am lasat un pic la racit.


mozzarella am taiat-o separat cubulete impreuna cu doua felii de sunca presata.


aluatul l-am pus pe masa de lucru, l-am mai framantat putin si am inceput sa-l modelez...dupa pofta inimii....


am umplut o parte din pateuri cu ciuperci, o alta cu mozzarella si sunca si o alta cu pasta de branza.


am presarat cascaval ras peste si am dat la copt la 180 grade, cam jumatate de ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci, sunca de curcan si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

adasev12 1

01.03.2011, 12:30

ana, nico...mersi...sunt bune intr-adevar....

mirela0911 1

01.03.2011, 19:04

Sunt foarte bune

adasev12 1

02.03.2011, 14:25

dia...mersi
rivka...sunt bune...dar parca mie tot alea cumparate imi plac mai mult ...pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv