Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Acest preparat este o inventie proprie insa...am innebunit pe toata lumea cu el! Un coleg de-al sotului a crezut ca se gasesc "de cumparat" si il tot roaga pe sotul meu sa-i spuna unde se gasesc :))
Decongelam aluatul foietaj la temperatura camerei.
Feliem usturoiul si kaizerul in bucatele subtiri. Taiem in jumatate maslinele fara samburi. Fiecare foaie de aluat o impartim prin taiere, in 16 patrate egale.
Fiind doua foi in pachet, vom obtine la final 32 patrate. In mijlocul fiecarui patrat punem putina zacusca, 1/2 de maslina, 1 feliuta de usturoi, o bucatica de kaizer, pliem aluatul si presam cu o furculita pe margine astfel incat sa nu iasa compozitia.
Preincalzim cuptorul la 200 grade, asezam pateurile formate pe o tava tapetata cu hartie de copt si le introducem la cuptor cu partea presata cu furculita spre spatele cuptorului (astfel vor capata o forma frumoasa cand se vor coace).
Le lasam la cuptor 25-30 minute pana devin rumene.
Se servesc calde sau reci alaturi de un pahar cu bere sau lapte batut.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult