Pateuri rapide cu branza feta

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2010 | 11643 vizualizari

 

Bune de rontait!

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat foietaj congelat
  • un ou
  • 100 g branza feta
  • 50 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri rapide cu branza feta:

Aluatul se lasa la dezgetat, apoi se taie in lungime pe jumatate. Oul se bate bine cu branza feta maruntica, pana se obtine o compozitie cremoasa. Se unge foaia de aluat cu aceasta compozitie, se ruleaza pe lungime, apoi se taie cu cutitul in rulouri de 3-4 cm. Se aseaza in tava pe hartie de copt, se presara cascaval ras si se pune tava in cuptorul incins, la foc mediu, pana se umfla si se rumenesc usor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri rapide cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Oana 1

11.01.2010, 00:57

Teo, pai cand am mai cumparat? Cred ca n-am mai folosit de cativa ani...dar Vlad tot da tarcoale la o patiserie de langa piata...si am zis ca mai bine i le fac eu

Ellena 1

25.10.2010, 23:30

buna oana,am facut si eu pateuri dupa reteta ta, f.bune

elena1988 1

03.03.2011, 18:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de artofi evantai