Pateuri rapide cu branza feta

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2010 | 19295 vizualizari

 

Bune de rontait!

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat foietaj congelat
  • un ou
  • 100 g branza feta
  • 50 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri rapide cu branza feta:

Aluatul se lasa la dezgetat, apoi se taie in lungime pe jumatate. Oul se bate bine cu branza feta maruntica, pana se obtine o compozitie cremoasa. Se unge foaia de aluat cu aceasta compozitie, se ruleaza pe lungime, apoi se taie cu cutitul in rulouri de 3-4 cm. Se aseaza in tava pe hartie de copt, se presara cascaval ras si se pune tava in cuptorul incins, la foc mediu, pana se umfla si se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri rapide cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Oana 1

11.01.2010, 00:57

Teo, pai cand am mai cumparat? Cred ca n-am mai folosit de cativa ani...dar Vlad tot da tarcoale la o patiserie de langa piata...si am zis ca mai bine i le fac eu

Ellena 1

25.10.2010, 23:30

buna oana,am facut si eu pateuri dupa reteta ta, f.bune

elena1988 1

03.03.2011, 18:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu magiun si nuci

de Miha 9

ieri la 21:27

Gogosi pufoase

ieri la 20:06

Trandafir placinta cu crema de vanilie si afine

ieri la 17:45

Placinta cu vanilie - reteta unui desert de casa savuros

ieri la 08:43

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite uriase umplute cu ciuperci