Pateuri rotunde, cu carnati

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 1829 vizualizari

 

Acest preparat cred ca se incadreaza la rubrica "experiente culinare, comice" :)) Am preluat reteta de la Edit's Kitchen. Bune rau la gust, dar estetic...e discutabil ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj;
  • 1 ou;
  • 2-3 carnati;
  • putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri rotunde, cu carnati:

Lasam aluatul foietaj sa se decongeleze. Taiem cu ajutorul unui pahar, cercuri.


Amestecam oul cu putina sare si ungem cu el cercurile de aluat.


Carnaciorii ii taiem in bucati lungi de aproximativ 5 cm (cred ca trebuie sa fie mai mic ca sa nu patiti ca mine si sa se rastoarne) si ii asezam in mijlocul cercului.


Punem cerculetele de aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 25-30 min.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri rotunde, cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

elucubratiiculinare 1

08.06.2013, 21:59

interesante

Patricia Iordache 1

08.06.2013, 22:01

Fetelor...

Sim0na 1

10.06.2013, 13:19

`Iote si buclucasele )
Bune cred ca au fost... asa motate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu branza