Patratele cu lapte (Milch Schnitte)

de maria_claudia in Dulciuri, 28 Sep 2010 | 3855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 4oua,
  • 4linguri de zahar,
  • 2 linguri cacao,
  • 2 linguri gris,
  • 2linguri faina,
  • 1lingurita praf copt,
  • 1lingura miere,
  • 2-3linguri lapte,
  • 4linguri ulei.
  • Ptr crema:
  • 200ml lapte condensat,
  • 200ml frisca lichida,
  • 10g gelatina,
  • 100ml lapte,
  • 1lingura miere.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patratele cu lapte (Milch Schnitte):

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se dechid la culoare .Se adauga faina amestecata cu praful de copt, grisul, cacao,uleiul,laptele, mierea apoi, albusurile batute spuma. Se pune la cuptor ptr 15-20 minute .


Pregatesti crema : laptele se pune la foc mic impreuna cu laptele condensat pana acesta se dizolva,se ia de pe foc si se adauga gelatina care a fost inmuiata in apa.Se omogenizeaza bine. Cand este racita se adauga frisca batuta .Se taie blatul in doua si se pune crema. Se lasa la frigider ptr doua ore.


Peste prajitura se pune glazura de ciocolata sau se poate servi asa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele cu lapte (Milch Schnitte)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Teo 1

01.10.2010, 21:28

patratele reusite!

Crista_Luca 1

03.10.2010, 16:16

arata delicios ...trebuie sa o fac si eu ...deja salivez.... ai 5 furcu de la mine

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:32

bun buuuuuuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Kinder fetta al latte