Patratele de ciocolata pentru aziz

de Lau in Prajituri, 13 Ian 2012 | 2669 vizualizari

 

by aziz ,mersi pentru reteta.am mai adaugat cate ceva

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti
  • 200 g unt
  • 150 ml lapte
  • 120 g zahar
  • 2 linguri cacao(atat am mai avut)
  • 1 lingura de nutela
  • migdale taiate,
  • esenta de rom
  • CREMA
  • 250 ml smantana
  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 2 linguri unt
  • alune
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patratele de ciocolata pentru aziz:

Sfaramam biscuitii (eu am folosit masina de tocat) adaugam laptele, untul topit si restul ingredientelor. Amestecam bine si turnam intr-o tava compozitia, nivelam bine si dam deoparte cat ne ocupam de crema.

Incalzim smantana, adaugam ciocolata taiata bucati egale, untul si lasam pe foc amestecand pana se topeste. Adaugam alunele si stafidele, lasam putin sa se raceasca si turnam peste biscuiti. Dam la rece cateva ore, eu am lasat peste noapte.

Taiem patratele si asezam in hartiute pentru briose

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele de ciocolata pentru aziz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Patratele de ciocolata pentru aziz-0
Patratele de ciocolata pentru aziz-1
Patratele de ciocolata pentru aziz-2
Patratele de ciocolata pentru aziz-3
Patratele de ciocolata pentru aziz-4

COMENTARII (29)

VERONICA2607

VERONICA2607 1

19.03.2012, 21:24

bun

iri_iri

iri_iri 1

19.08.2012, 14:43

ce bunatate

Lau

Lau 1

19.08.2012, 15:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!