Patrunjel verde pentru iarna

de Dea_Dea in Conserve, 31 Iul 2013 | 3950 vizualizari

 

Se mentine verde si da savoare mancarurilor!

 

INGREDIENTE

  • 3 legaturi de patrunjel
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patrunjel verde pentru iarna:

Patrunjelul se spala.


Se taie coditele.


Se toaca.


Se pune in borcan un strat de patrunjel, apoi o lingurita de sare, iar partunjel si tot asa.(ultimul rand va fi sare).


Se pastreaza in frigider.

 

TIPS-URI

1

Asa se mentine verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patrunjel verde pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

COMENTARII (13)

laura_n 1

31.07.2013, 10:22

Dea, eu nu mai pun, gasesc tot anul patrunjel verde )

laura_n 1

31.07.2013, 10:23

de fapt nu am pus niciodata, cred

Rocsi 1

31.07.2013, 10:57

Harnicuto

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!