Penne cu ciuperci

de RoXx in Penne, 20 Mar 2013 | 5040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. paste penne
  • 300 gr. pasta de tomate
  • 4-5 ciuperci mari
  • 200 ml apa
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ciuperci:

Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert pentru paste.Ceapa se curata si se toaca marunt.Ciupercile se taie pe jumatate apoi felii de maxim 1 cm grosime.Intr-o cratita se pune uleiul de masline si ceapa . Se lasa 1-2 minute apoi se adauga si ciupercile.Pasta de tomate se amesteca cu apa si se adauga peste ciuperci.Se asezoneaza cu sare si piper . Se adauga oregano si busuioc dupa gust si se lasa la foc mic.Cand apa a fiert in clocot se adauga pastele si se pregatesc dupa instructiunile de pe pachet.Cand sunt gata ( de preferat al dente ) se iau din apa si se adauga peste sos.Se mai lasa la foc mic 1-2 minute si apoi se servesc .

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Pentru cine prefera picant eu am adaugat si rondele de ardei iute peste paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu ciuperci si sos alb