Penne cu carne tocata si sos de rosii

de mirela0911 in Penne, 21 Apr 2016 | 5511 vizualizari

 

Este perfecta pentru un pranz sau chiar o cina! Este satioasa si tare gustoasa, chiar daca nu are multe ingrediente.

 

INGREDIENTE

  • 400 g penne
  • 2 buc piept de pui
  • 3 lg ulei de masline
  • 2 lg sos de soia
  • sare, piper
  • 1 cutie rosii in sos
  • 1 cana cu apa
  • 2 foi de dafin
  • 100 g branza de capra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu carne tocata si sos de rosii:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se strecoara, fara a le trece prin jet de apa.


Se spala pieptul de pui, se dezoseaza apoi se toaca.


Intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga. Se adauga carnea tocata si se lasa la calit pana se albeste. Se pune sosul de soia, se amesteca putin apoi se toarna apa si rosiile cu sosul. Se amesteca bine, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se pun foile de dafin si se lasa totul sa fiarba cca 15-20 de minute la foc potrivit, amestecandu-se din cand in cand.


La final se scot foile de dafin, apoi se pun pastele fainoase. Se amesteca bine pana se omogenizeaza, se presara deasupra branza de capra, se acopera cratita si se mai lasa inca 5 minute la foc mic.


Se servesc calde!


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi orice fel de paste fainoase.

2

Daca folositi altfel de carne, sa tineti cont de timpul de fierbere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu carne tocata si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mirela0911 1

02.05.2016, 09:58

Va multumesc!

Zamfira 1

03.05.2016, 23:11

Camelya 1

12.05.2016, 12:01

Aiiii, iaiiii arata minunat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Penne cu ton, legume al dente și capere