Penne cu inimi si pipote de pui

de camelia75 in Penne, 1 Oct 2013 | 2915 vizualizari

 

O tocanita delicioasa cu pipote,inimi si paste potrivita pentru masa de pranz,dar si pentru cina.O puteti servi calda cu putin parmezan presarat deasupra.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr penne rigate
  • 500 gr pipote si inimi de pui
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe
  • 5-6 catei de usturoi zdrobiti si taiati marunt
  • 2 linguri pasta de ardei(sau un ardei capia rosu tocat marunt)
  • 1/2 conserva rosii cubulete
  • 1/2 lingurita boia iute/dulce
  • sare dupa gust 2-3 linguri parmezan razuit(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu inimi si pipote de pui:

Mod de preparare

1.Fierbeti pastele conform indicatiile dupa ambalaj,apoi treceti-le printr-un jet de apa rece si le lasati la scurs.

2.Intr-o tigaie mai mare,in uleiul bine incins caliti 2 minute ceapa si usuroiul.

3.Adaugati pipotele curatate, spalate si scurse de apa,pasta de ardei,sare,piper si 2 cani de apa.Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba pana cand pipotele sunt fierte bine,insa dca apa a scazut si nu s-au fiert mai puteti adauga putina apa.

4.Dupa ce pipotele au fiert,puneti rosiile taiate cubulete,boiaua de ardei dulce/iute si mai lasati pe foc ~ 15 minute.

5.Adaugati pastele si mai condimentati daca este cazul dupa gustul fiecaruia.

6.Serviti cald cu putin parmezan ras deasupra.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu inimi si pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Cris2711 1

01.10.2013, 16:00

ce imi place

Bunica 1

01.10.2013, 18:51

Bune,bune!

Rocsi 1

01.10.2013, 20:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Penne cu branza si smantana