Penne cu piept de pui si ciuperci

de Valclaudia in Penne, 2 Dec 2013 | 2885 vizualizari

 

o mancarica rapida, gustoasa si satioasa

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • o mana de ciuperci
  • 3 linguri de ulei
  • 200 gr. paste penne
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita bobite de mustar
  • un praf de curry
  • patrunjel verde tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu piept de pui si ciuperci:

Curatam si spalam ciupercile apoi le feliem.


Pieptul de pui se spala si se taie felii.


Se prajeste in ulei, adaugam sare si piper.


Dupa ce s-a prajit cat sa-si schimbe culoarea,adaugam ciupercile feliate.


Lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa.


Punem pastele la fiert in apa cu sare si lasam sa fiarba respectand instructiunile de pe ambalaj.


Le strecuram, le trecem sub jet de apa,dupa care le punem peste carne+ciuperci in cratita.


Adaugam un praf de curry si patrunjel verde tocat si servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Aurelia 07_07 1

02.12.2013, 20:34

simona72 1

03.12.2013, 08:33

Astea is grozave!!!

diaconta 1

04.12.2013, 08:57

Foarte mult imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si ciuperci