Penne cu roşii, suncă, busuioc şi caşcaval

de articook in Penne, 3 Iul 2010 | 5205 vizualizari

 

Aceasta e o reteta de la Jamie Oliver, pe care am modificat-o putin, ca sa fie mai usor de gatit si pt cei care nu au prea mult timp.
Am adaugat retetei si sunca+praz, iar rosiile pe care le-am folosit nu sunt rosii coapte ci sunt din conserva. Se mai pot pune si masline negre.

 

INGREDIENTE

  • 500g rosii intregi {din conserva}
  • sunca praga 7 felii
  • praz
  • ulei de masline
  • sare de mare, piper negru
  • otet balsamic
  • paste pene 400g
  • busuioc
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu roşii, suncă, busuioc şi caşcaval:

Intr-o tigaie mare puneti putin ulei de masline, cateva rondele de praz si sunca taiata felii. Dupa ce s-au rumenit puneti-le pe o farfurie dupa care, in aceasi tigaie adaugati ulei de masline si rosiile. Condimentati cu sare de mare, piper negru proaspat macinat si busuioc, mai lasati cateva minute pana cand sosul e fierbinte.


Intre timp fiebeti pastele in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, spalati-le cu apa rece, puneti-le intr-un bol mai mare si dati-le cu putin ulei de masline.Nu mai trebuie decat sa va asezati la masa si sa serviti pastele cu sos, sunca si cascaval razuit, dupa care stropiti cu putin otet balsamic.



Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu roşii, suncă, busuioc şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

vero_closca 1

03.07.2010, 10:33

mihaelar63 1

03.07.2010, 11:01

super - gustos

gaby_duceag 1

03.07.2010, 11:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata la cuptor