Penne cu sos de legume si carne de porc

de mirela0911 in Penne, 11 Mai 2014 | 1359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 400 g paste penne
  • 4 felii de pulpa de porc
  • 2-3 lg ulei de masline
  • condimente pentru friptura de porc
  • sare, piper
  • 1 morcov mare
  • 1 pastarnac mare
  • 2 catei de usturoi
  • 500 ml apa
  • 100 ml bulion
  • 1 lg rasa de faina
  • 1 lgt de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sos de legume si carne de porc:

Se bat feliile de carne pe ambele parti, se condimenteaza si se pun intr-o cratita cu putin ulei sa se rumeneasca pana devin albe. Se adauga peste ele apa fierbinte (pe parcurs se mai poate completa cu apa daca este nevoie) si se lasa sa fiarba la foc mic, acoperite.


Intre timp se curata legumele, usturoiul se pune intreg iar morcovul si pastarnacul se taie rondele. Cand s-au fiert toate, se scoate carnea intr-o farfurie, iar legumele separat si se zdrobesc cu furculita bine bine. Acest piure obtinut se toarna inapoi in cratita in care a ramas zeama, se omogenizeaza. Faina o dizolvam in bulion si se toarna in cratita, amestecand continuu. Se lasa sa mai dea cateva clocote, se adauga mustarul si eventual sare si piper daca mai este cazul. Se pun feliile de carne in sosul obtinut si se acopera cratita.


Intre timp se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet, dupa care se servesc alaturi de sosul de legume si carnea de porc.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos de legume si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight Sensor

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Laly 1

11.05.2014, 22:23

Si la mine o portie

simona72 1

12.05.2014, 20:47

Imi plac pastele, imi place sosul!!

MOKUSKA 1

19.05.2014, 14:01

ce sos minunat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Penne cu legume si sos provensal