Penne cu spanac si pui

de aalliinnaa07 in Penne, 12 Apr 2013 | 1994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste
  • 1 lingura ulei
  • 300 g piept de pui
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 ceapa
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 100 g spanac
  • 1 lingurita busuioc uscat sau 1/3 cana de busuioc proaspat tocat
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri suc proaspat de lamaie
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu spanac si pui:

Pastele le fierbem conform intructiunilor de pe ambalaj, dupa ce sunt gata le punem la scurs.


Pieptul de pui il curatam de pielita si il taiem bucatele mici, apoi il punem la prajit in 1 lingura de ulei.Dupa ce e prajita carnea adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt, piperul si le mai prajim 5 minute la foc mediu.Se adauga faina si se mai lasa 1 minut.


Se adauga laptele si se lasa sa fiarba pana se ingroasa sosul, aproximativ 5 minute.In sos se adauga ardeiul rosu taiat cubulete mici, ceapa verde taiata tot cubulete, busuiocul, zeama de lamaie, spanacul(eu am folosit spanac tocat si congelat) pe care l-am decongelat si l-am pus in sos si la sfarsit sare dupa gust.


Sosul se pune peste paste si se amesteca bine!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu spanac si pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

marianascarlat 1

12.04.2013, 21:10

deyutzky 1

12.04.2013, 22:20

MotanLaOale 1

13.04.2013, 00:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne cu spanac si rosii