Penne cu sunca si sos de masline si capere

de Irina in Penne, 19 Noi 2010 | 5067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • 4-5 felii sunca de Praga
  • 4-5 ciuperci
  • 100 g mozarella
  • 100 g smantana
  • sos de rosii cu capere si masline
  • un cub de unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sunca si sos de masline si capere:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu un praf de sare cam 8 minute. Cand sunt gata se scurg, se adauga untul si se amesteca.


Sunca se taie cubulete, ciupercile felii (eu prefer proaspete, dar de data asta nu am avut decat la cutie), iar mozarella se da pe razatoare.


Pennele le pun intr-un vas uns cu unt, adaug sunca, ciupercile si putina mozarella. Pe deasupra torn smantana amestecata cu sosul de rosii cu capere si masline si pun vasul in cuptorul incins.


Cand pastele sunt aproape gata presar pe deasupra restul de mozarella si le mai las nitel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sunca si sos de masline si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Irina 1

22.11.2010, 19:08

kamy 1

22.11.2010, 19:22

hop si eucu intarzieresuper arata 5f

AdrianIonita 1

26.01.2020, 11:43

abia astept sa savurez
dar nu stiu cit s-o las la cuptor ca sint barbat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalute de post cu ciuperci
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella