Penne cu sunca si sos de masline si capere

de Irina in Penne, 19 Noi 2010 | 6122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • 4-5 felii sunca de Praga
  • 4-5 ciuperci
  • 100 g mozarella
  • 100 g smantana
  • sos de rosii cu capere si masline
  • un cub de unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sunca si sos de masline si capere:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu un praf de sare cam 8 minute. Cand sunt gata se scurg, se adauga untul si se amesteca.

Sunca se taie cubulete, ciupercile felii (eu prefer proaspete, dar de data asta nu am avut decat la cutie), iar mozarella se da pe razatoare.

Pennele le pun intr-un vas uns cu unt, adaug sunca, ciupercile si putina mozarella. Pe deasupra torn smantana amestecata cu sosul de rosii cu capere si masline si pun vasul in cuptorul incins.

Cand pastele sunt aproape gata presar pe deasupra restul de mozarella si le mai las nitel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sunca si sos de masline si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Irina 1

22.11.2010, 19:08

kamy 1

22.11.2010, 19:22

hop si eucu intarzieresuper arata 5f

AdrianIonita 1

26.01.2020, 11:43

abia astept sa savurez
dar nu stiu cit s-o las la cuptor ca sint barbat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Varza noua la cuptor cu afumatura - Reteta savuroasa

de laura_n 7

ieri la 17:09

Castraveți murați la soare - Rețeta mamei pentru castraveți covăsiți

ieri la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos de rosii , piept de pui si ciuperci