Penne delicioase la cuptor

de reisnaor_2006 in Penne, 25 Mar 2015 | 96341 vizualizari

 

Un deliciu,incercati si voi si va asigur ca am dreptate.Curcubeu pe cerul gurii este cea mai potrivita descriere.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de penne(paste)
  • 200 gr salam cu sunca
  • 200 gr cascaval
  • 400 gr rosii bucati conserva
  • 2 lg de smantana mai grasa
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne delicioase la cuptor:

Se fierb pastele in apa cu sare timp de 8-10 minute sau dupa indicatiile de pe ambalaj. Apoi se scurg.

Ceapa si salamul se taie felii potrivite si se calesc intr-o tigaie cu putin ulei. Adaugam rosile taiate din conserva, condimentam dupa gust cu sare si piper.

Intr-un vas de yena asezam un rand de penne, peste care radem cascaval, un strat de sos preparat, presaram oregano, inca un strat de penne, unul de sos, radem cascaval si adaugam ouale batute cu smantana si presaram oregano.

Dam la cuptor la 200 de grade pana se rumeneste deasupra.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem adauga si lapte in loc de smantana sau combinat si batem cu ouale.

2

Putem face orice sos la paste.

3

Dupa ce au fiert pennele si le-am scurs le putem stropi cu putin ulei ca sa nu se lipeasca intre ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne delicioase la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor