Penne delicioase la cuptor

de reisnaor_2006 in Penne, 25 Mar 2015 | 96811 vizualizari

 

Un deliciu,incercati si voi si va asigur ca am dreptate.Curcubeu pe cerul gurii este cea mai potrivita descriere.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de penne(paste)
  • 200 gr salam cu sunca
  • 200 gr cascaval
  • 400 gr rosii bucati conserva
  • 2 lg de smantana mai grasa
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne delicioase la cuptor:

Se fierb pastele in apa cu sare timp de 8-10 minute sau dupa indicatiile de pe ambalaj. Apoi se scurg.

Ceapa si salamul se taie felii potrivite si se calesc intr-o tigaie cu putin ulei. Adaugam rosile taiate din conserva, condimentam dupa gust cu sare si piper.

Intr-un vas de yena asezam un rand de penne, peste care radem cascaval, un strat de sos preparat, presaram oregano, inca un strat de penne, unul de sos, radem cascaval si adaugam ouale batute cu smantana si presaram oregano.

Dam la cuptor la 200 de grade pana se rumeneste deasupra.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem adauga si lapte in loc de smantana sau combinat si batem cu ouale.

2

Putem face orice sos la paste.

3

Dupa ce au fiert pennele si le-am scurs le putem stropi cu putin ulei ca sa nu se lipeasca intre ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne delicioase la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu legume la cuptor