Penne delicioase la cuptor

de reisnaor_2006 in Penne, 25 Mar 2015 | 96461 vizualizari

 

Un deliciu,incercati si voi si va asigur ca am dreptate.Curcubeu pe cerul gurii este cea mai potrivita descriere.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de penne(paste)
  • 200 gr salam cu sunca
  • 200 gr cascaval
  • 400 gr rosii bucati conserva
  • 2 lg de smantana mai grasa
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne delicioase la cuptor:

Se fierb pastele in apa cu sare timp de 8-10 minute sau dupa indicatiile de pe ambalaj. Apoi se scurg.

Ceapa si salamul se taie felii potrivite si se calesc intr-o tigaie cu putin ulei. Adaugam rosile taiate din conserva, condimentam dupa gust cu sare si piper.

Intr-un vas de yena asezam un rand de penne, peste care radem cascaval, un strat de sos preparat, presaram oregano, inca un strat de penne, unul de sos, radem cascaval si adaugam ouale batute cu smantana si presaram oregano.

Dam la cuptor la 200 de grade pana se rumeneste deasupra.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem adauga si lapte in loc de smantana sau combinat si batem cu ouale.

2

Putem face orice sos la paste.

3

Dupa ce au fiert pennele si le-am scurs le putem stropi cu putin ulei ca sa nu se lipeasca intre ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne delicioase la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu branza - Reteta usoara si gustoasa