Sufleu de paste cu legume

de elucubratiiculinare in Penne, 22 Feb 2012 | 1773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste scurte,
  • 2 cepe,3 linguri ulei,
  • 300 g legume congelate (mazăre, ardei, morcov, porumb, fasole),
  • 4 ouă,
  • 250 g brânză de vaci,
  • 150 g smântână,
  • 50 g brânză Cheddar,
  • sare,
  • piper,
  • pătrunjel,
  • unt.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de paste cu legume:

Pastele se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se scot într-o sită și se lasă la scurs. Încingem cuptorul la 200 grade C.


Curățăm ceapa și o tocăm mărunt, după care se pune la prăjit până devine aurie.Adăugăm legumele și le călim împreună cu ceapa pentru 5 minute amestecând constant. Separăm ouăle. Batem gălbenușurile împreună cu brânza de vaci și smântâna. Condimentăm cu sare și piper.


Această compoziție se amestecă cu pastele și cu legume călite. La sfârșit adăugăm albușurile bătute spumă, amestecând ușor. Compoziția se pune într-o formă termorezistentă bine unsă cu unt, având grijă să nu se depășească jumătatea formei (sufleul va mai crește în înălțime). Presărăm deasupra brânză Cheddar rasă și se dă la cuptor pentru 25-30 minute.


Se servește fierbinte și ornăm cu pătrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de paste cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

oana_pisicutza16 1

22.02.2012, 22:36

gaby_gabytza 1

23.02.2012, 09:49

elucubratiiculinare 1

23.02.2012, 15:59

kamy, mai bine o bucățică de pește pentru pisicuța ta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu legume gratinate