Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Curatam si spalam broccoli si ii punem la fiert in apa cu sare.
Cand sunt fierti ii dam deoparte si punem la foc apa pt paste.intr-o tigaie punem cateii de usturoi curatati cu putin ulei sa se rumeneasca,apoi punem broccoli cu putin din apa in care au fiert si ii stivim cu o furculita.Ii lasam sa fiarba la foc mic.
Cand apa clocoteste punem pastele la fiert pt 5 minute apoi le punem peste broccoli in tigaie;adaugam mozzarella cubulete si sosul bechamel,amestecam si punem totul intr-o tava apoi presaram deasupra parmezan ras.
Dam la cuptor la 180° pana se rumeneste frumos.
Servim calde.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult