Pepenasi la otet

de luminita20_2006 in Muraturi, 5 Oct 2009 | 13436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pepenasi
  • 1 kg muraturi
  • 4 morcovi
  • 1 ardei iute
  • foi dafin
  • piper boabe
  • 1 litru otet
  • 1 litru apa
  • 4 radacini hrean
  • boabe mustar
  • 1,5 cana zahar
  • 2 linguri sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pepenasi la otet:

Se spala legumele, morcovul se taie rondele sau felii. Se prepara compozitia din 1 l otet si 1 apa, zaharul , sarea, foi de dain , piper si boabe de mustar se pun la fiert. Intre timp asezam in borcan pepenesi muraturile, morcovul , hreanul taiat felii si ardeiul iute. Cnd apa fierbe se toarna deasupra peste muraturi si pepenesisi se pune capacul sau folia. Se da la loc racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pepenasi la otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

andrea 1

06.10.2009, 08:38

ach de cand nu am mai mancat asa ceva de atia ani,
vreu si eu

ionix 1

06.10.2009, 21:20

si noi punem la butoi dar nu in otet... sunt curioasa ce gust au in otet

luminita20_2006 1

06.10.2009, 22:01

sunt tareeee buni

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate