Pepenasi la otet

de luminita20_2006 in Muraturi, 5 Oct 2009 | 9508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pepenasi
  • 1 kg muraturi
  • 4 morcovi
  • 1 ardei iute
  • foi dafin
  • piper boabe
  • 1 litru otet
  • 1 litru apa
  • 4 radacini hrean
  • boabe mustar
  • 1,5 cana zahar
  • 2 linguri sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pepenasi la otet:

Se spala legumele, morcovul se taie rondele sau felii. Se prepara compozitia din 1 l otet si 1 apa, zaharul , sarea, foi de dain , piper si boabe de mustar se pun la fiert. Intre timp asezam in borcan pepenesi muraturile, morcovul , hreanul taiat felii si ardeiul iute. Cnd apa fierbe se toarna deasupra peste muraturi si pepenesisi se pune capacul sau folia. Se da la loc racoros.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pepenasi la otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

andrea 1

06.10.2009, 08:38

ach de cand nu am mai mancat asa ceva de atia ani,
vreu si eu

ionix 1

06.10.2009, 21:20

si noi punem la butoi dar nu in otet... sunt curioasa ce gust au in otet

luminita20_2006 1

06.10.2009, 22:01

sunt tareeee buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate