Pere caramelizate

de Miha in Dulciuri, 29 Oct 2009 | 15760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pere
  • 50 g zahar
  • 50 g unt
  • sucul de la o lamaie
  • scortisoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere caramelizate:

Perele se curata de coaja si se taie in 3. Se scot cotoarele. Se stropesc cu zeama de lamaie.


Intr-o tigaie punem untul la topit impreuna cu zaharul. Adaugam perele, cu tot cu zeama si lasam la fiert, la foc mic. Presaram si scortisoara. Cu o paleta le intoarcem pe ambele parti, din cand in cand, pana scade sosul si incepe sa se caramelizeze.


Le-am servit cu cate o portie de gauffre cu cacao si cu frisca.


Delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

sandytza 1

30.10.2009, 14:28

Foarte bine arata. Am sa ii fac sotului ca el e cu perele

Miha 1

30.10.2009, 14:43

Sandyta, daca e pentru sot poti sa le fierbi in vin. Vor fi si mai bune.

luminita20_2006 1

12.11.2009, 09:26

mmm....vreau si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

8943 puncte

Panacris

8790 puncte

Rocsi

6824 puncte

Constelatialeu

4944 puncte

RODIMUR

4470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de naut
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mousse “After Eight”