Pere in sos de vin alb

de dentistutza in Sirop / Compot, 13 Sep 2011 | 4302 vizualizari

 

Este un desert racoros si parfumat care nu contine alcool deoarece acesta se pierde prin fierbere. Pentru un exces de rasfat am fost tentata sa-l servesc cu o cupa de inghetata de vanilie intr-o fierbinte seara de vara!!! Wow!!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 pere
  • 300 ml vin alb
  • 4 linguri zahar brun
  • 1 baton de scortisoara
  • 2 lingurite amidon Gustin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in sos de vin alb:

Perele se cojesc si se lasa cu codita. Intr-un vas cu fund gros se toarna vinul alb se amesteca cu zaharul si batonul de scortisoara . Se pun perele in sos si se lasa sa fiarba pe foc mic/potrivit intorcandu-le cand si cand ca sa se patrunda bine de arome. Cand sunt aproape gata se scot cu grija din vas. Se dizolva amidonul in doua trei linguri de apa rece, se toarna peste sosul de vin si se fierbe cam doua minute amestecand usor pana se ingroasa. Se pun iarasi perele in sirop se mai dau doua trei clocote si se opreste focul.


Se sevesc rrrrreeeci!

 

TIPS-URI

1

evident fiecare foloseste cate pere doreste, o para=o portie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in sos de vin alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mirela0911 1

13.09.2011, 21:37

Chiar ca woaaaw

Bunica 1

13.09.2011, 23:52

Offfff, de cand tot zic sa faaaac ? Sunt delicioase !

jolygina 1

20.09.2011, 20:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Compot de gutui, mere si pere