Pere in sos de vin rosu

de cristina1985 in Sirop / Compot, 18 Mar 2017 | 284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pere
  • 1 portocala (coaja si suc)
  • 400 ml vin rosu
  • 1 baton scortisoara
  • 2-3 cuisoare
  • 1/2 lgta anason
  • 3 lg miere
  • 2 lg amidon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in sos de vin rosu:

Se fierb vinul rosu impreuna cu mierea, batonul de scortisoara, cuisoare, anasonul. Cand da in clocot, se adauga perele (curatate de coaja si cotor) si se fierb, la foc mic, 5-6 minute (daca nu le fierbeti la foc mic, vi se vor crapa). Apoi se scot pe o farfurie si se adauga amidonul amestecat cu putin sos. Se mai fierbe 5-10 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa. Dupa ce ati inchis focul, puneti coaja si 2 lg suc de portocale. Sosul se strecoara.


La final, perele se adauga in sos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rahela Velicu 1

18.03.2017, 21:49

cristina1985 1

18.03.2017, 22:18

Multumesc! Daca nu va place cu amidon, puteti fierbe sosul pana se ingroasa,amestecand din cand in cand.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Compot de gutui, mere si pere