Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cand bunicesti doi nepoti , mancarea trebuie sa fie diversificata.
Carnea de curcan tocata se amesteca imreuna cu: ceapa, morcovul, rad. de patrunjel si condimentele ( sare, piper, cimbru, 1 lingura de ulei,1 lingurita de pasta de rosii, jumatate legatura de marar tocat marunt).
Se fac perisoare, se dau prin marar si se pun intr-un vas termo rezistent.
Se adauga sosul facut din:2ooml. suc de rosii,2 linguri ulei,sare piper, nucsoara,zahar, otet balsamic si 200g. apa.
Se lasa in cuptor la 200 grade o ora.
Se serveste cu smantana sau iaurt.
1
Pentru ca pieptul de curcan nu are grasime se poate pune ulei sau grasime de porc.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult