Perisoare de curcan cu marar

de Bunica in Curcan, 3 Oct 2009 | 4054 vizualizari

 

Cand bunicesti doi nepoti , mancarea trebuie sa fie diversificata.

 

INGREDIENTE

  • 200 g.piept de curcan tocat
  • 1 morcov ras pe razatoarea mica
  • 1 radacina de patrunjel rasa
  • 1 ceapa tocata marunt
  • sare, piper, cimbru,
  • marar , o legatura
  • suc de rosii
  • 2 linguri de ulei
  • o jumatate lingurita zahar
  • un varf de cutit de nucsoara (dupa gust)
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingurita pasta de rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de curcan cu marar:

Carnea de curcan tocata se amesteca imreuna cu: ceapa, morcovul, rad. de patrunjel si condimentele ( sare, piper, cimbru, 1 lingura de ulei,1 lingurita de pasta de rosii, jumatate legatura de marar tocat marunt).


Se fac perisoare, se dau prin marar si se pun intr-un vas termo rezistent.


Se adauga sosul facut din:2ooml. suc de rosii,2 linguri ulei,sare piper, nucsoara,zahar, otet balsamic si 200g. apa.


Se lasa in cuptor la 200 grade o ora.


Se serveste cu smantana sau iaurt.

 

TIPS-URI

1

Pentru ca pieptul de curcan nu are grasime se poate pune ulei sau grasime de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de curcan cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Oana 1

04.10.2009, 00:51

Foarte bune!

ramo_cata 1

04.10.2009, 00:56

si eu la fel as folosi patrunjel in loc de marar ...

Bunica 1

04.10.2009, 07:42

ramo, scumpetea mica e puiul tau? Sa-t i traiasca!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de pui cu galuste
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Piftie de curcan