Perisoare de porc in sos de branza

de Bya Ralu in Porc, 4 Mar 2016 | 1227 vizualizari

 

M-am inspirat de la merisor :X foarte bune

 

INGREDIENTE

Pentru perisoare:

  • 500 g carne de porc tocata
  • 1 ceapa alba
  • 1 lingura de orez
  • 1 ou
  • condimente:sare/piper/ghimbir

Pentru sos:

  • 1 cutie de branza pufoasa cu verdeturi delaco
  • 50 g parmezan ras
  • 2-3 linguri de smantana
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 ardei kapia
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de porc in sos de branza:

Carnea tocata se amesteca cu condimentele,ceapa alba tocata marunt,orezul si oul.


Se formeaza bilute,se pun pe o farfurie si se dau la frigider pentru cateva ore.


Se scot din firgider,se pune o cratita cu apa si sare pe foc,cand incepe sa clocoteasca se adauga perisoarele,si se lasa la foc mic pentru 20 minute sa fiarba.


Cand sunt gata se scot pe o farfurie.


Pentru sos:


Ceapa rosie se toaca marunt,ceapa verde feliute iar ardeiul kapia cubulete mici,se pun la calit in ulei de masline pentru cateva minute.


Se pune apa cat sa acopere si se lasa pana fierb legumele.


Se mai completeaza cu putina apa,se pune smantana si branza pufoasa,se amesteca foarte bine,iar la sfarsit se pune parmezanul ras.


Perisoarele fierte se pun in sosul de branza,se lasa cateva minute deoparte si se servesc cu piure de cartofi sau orez.

 

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de porc in sos de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

05.03.2016, 12:37

elucubratiiculinare 1

06.03.2016, 19:35

te cred ca sunt bune

Bya Ralu 1

06.03.2016, 20:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc cu galuste din cartofi