Cartofi noi la cuptor cu carne de porc

de roxanamiti in Porc, 17 Mar 2012 | 6265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi noi,
  • 500 g. carne macra porc,
  • 4 rosii,
  • 2 lingurite piper boabe,
  • 4 foi dafin,
  • 2 lingurite boia iute, ( sau una daca vi se pare prea iute)
  • 1 lingura untura,
  • 2 linguri ulei,( pt salata)
  • 4 linguri ulei,( pt cartofi)
  • 1 lingura suc lamaie,
  • 1 lingura otet,
  • pantrujel tocat,
  • sare,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor cu carne de porc:

- spalam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare si 2 foi de dafin (15 min),

- carnea o taiem bucatele mai mari si o punem la calit in untura, cand prinde un pic de culoare adaugam o ligurita de piper boabe, 2 foii de dafin si un paharel de apa calduta, acoperim si lasam la foc mic,( procesul cu apa calduta continua pana fierbe carnea bine)

- cartofii ii taiem in 4, ii amestecam cu boiaua iute, lingurita de piper boabe si uleiul apoi ii dam la cuptor la maxim cam 15 miute pana se rumesc bine,

- rosiile le taiem si le punem cu uleiul, otetul, sucul de lamaie, pantrujelul tocat si un pic de sare in frigider pana la ora mesei,( cam 10 minute inante de a servi masa)

- POFTA BUNA SI SA VA FIE DE BINE!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

adry88 1

21.02.2014, 09:29

La multi ani!

tiby 1

21.02.2014, 14:11

La multi ani !!!

mihaelar63 1

21.02.2015, 16:19

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu carne de porc