Perisoare si cartofi noi in sos de rosii

de Lau in Mancaruri cu carne, 28 Sep 2015 | 817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de vita
  • 1 ou
  • 2 linguri orez
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 500 g cartofi noi
  • 1 cutie de rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita zahar
  • rozmarin
  • 1 cana supa de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare si cartofi noi in sos de rosii:

Intr-un bol amestecam carnea cu oul,orezul(spalat si scurs bine de apa),faina,ceapa si usturoiul tocate marunt.patrunjelul tocat si condimente dupa gust,amestecam bine si dam la frigider cca 30 min.


Intre timp curatam cartofi si fierbem cat sa intre furculita in ei,ii scurgem de apa si ii trecem pe sub un jet de apa rece,


Scoatem amestecul de carne de la frigider si cu mainele umede formam perisoarele,le fierbem intr-o oala cu apa,sare si o crenguta de rozmarin,cca 10 min,


Intre timp tocam ceapa verde si o calim in putin ulei de masline,adaugam boaia de ardei, zahar,sare,piper,rosiile tocate,1 cana de supa de pui amestecam si adaugam perisoarele,cartofi si mai lasam sa fiarba cca 15 min pana sunt gata cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare si cartofi noi in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Catalina L 1

28.09.2015, 21:58

yam yam

Lau 1

29.09.2015, 07:47

mihaelar63 1

29.09.2015, 08:45

Buuna !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la punga