Rulada cu pui

de cccris in Mancaruri cu carne, 5 Feb 2010 | 2870 vizualizari

 

E o rulada simpla, poate fi mincata si rece si calda.

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100g unt moale
  • 3 linguri ulei
  • 1 galbenus de ou
  • sare, piper
  • aproximativ 3 linguri de apa
  • carne de pui
  • ceapa
  • morcovi
  • rosii
  • ciuperci

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu pui:

Pentru foaia de placinta amesteci faina, untul, uleiul, galbenusul, apa si putina sare intr-un castron, le framinti bine cu mina sau cu robot, daca ai. Daca e prea sfarimicioasa coca, eu mai pun apa, cite o lingura, framint si mai pun apa, daca mai trebuie, pina ajung la o coca legata.



In timp ce facem foaia de placinta se pun ceapa, cipercile la calit, se pune putina apa, se adauga carnea, se fierb, se adauga bulion sau rosii, condimente. Se lasa pina scade zeama sa nu curga din rulada. Se pot adauga orice alte legume dorim sau carne de porc, vita sau orice animal ne place.


Se intinde o foaie sau mai multe, in functie de cit de mare vrem sa fie ruladele. Se pune umplutura pe o latura, se ruleaza, se sigileaza la capete sa nu curga din ea si se pune la cuptor pina se rumeneste foaia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

rivka 1

05.02.2010, 11:17

da...arata fff bine sigur e buna rau....mai ales rece....mmmm

Rocsi 1

05.02.2010, 15:27

bun bun....

Bya Ralu 1

06.01.2013, 21:17

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu aripioare ca la mama acasa