Pernute din mamaliga ramasa

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2013 | 7809 vizualizari

 

stiti deja ca nu aruncam mamaliga veche de o zi.Iata o alta idee despre ce putem face cu ea-pernute crocante pt.rontait la televizor

 

INGREDIENTE

  • mamaliga rece de a doua zi;
  • faina in cantitate aproximativ egala cu mamaliga
  • ulei pt.prajit
  • 2 linguri branza rasa sarata si tare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernute din mamaliga ramasa:

Mamaliga rece, am amestecat-o cu faina si putina branza rasa din aceea foarte tare si sarata si apoi am framanatat la ea pana ce a iesit un aluat nelipicios. Intr-un minut a fost gata toata operatiunea. Am intins subtire o foaie si am decupat triunghiuri. Am incins putin ulei in tigaie si am fript triunghiurile .Ele se umfla singurele si se fac pernite. Se intorc pe ambele parti. Se rontaie cu multa placere in fata Tv :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute din mamaliga ramasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Merisor 1

27.01.2013, 14:55

Ce interesant! Tocmai ce am avut mamaliguta la dejun si nu stiam ce sa fac cu restul

epurasha2bb 1

27.01.2013, 16:52

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 22:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta de mamaliguta cu branza