Pernute picante de cartofi

de yammy in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 27118 vizualizari

 

Deliciosi si ca garnitura

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi fiertzi
  • 2 oua
  • 380 gr faina
  • 50 gr cascaval
  • 50 gr unt
  • susan
  • curry
  • praf usturoi
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernute picante de cartofi:

-Dam cartofii pe razatoare

-adaugam ouale

-apoi untul si cascavalul -date pe razatoare, susanul, curry, praful de usturoi, piperul, sarea si amestecam

-adaugam faina

-amestecam pana nu se mai leaga de mana

-infainam bine de tot locul unde lucram si intindem o foaie din care taiem patratele

-le prajim in cratita cu mult ulei

-le scoatem si le punem intr-un lighenus cu hartie absorbanta

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute picante de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Alexandra Elena 1

17.05.2014, 12:12

interesanta reteta

shukly 1

06.02.2015, 09:56

cred ca ceva lipseste din reteta sau am facut eu ceva gresit, pentru ca ale mele nu au iesit crocante asa cum par acestea din poze. nu s-au umflat pernitele

roxaneek 1

23.02.2016, 13:46

in faina nu amestecam un praf de copt?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

4754 puncte

Constelatialeu

4145 puncte

Rocsi

3806 puncte

mihaelar63

3153 puncte

RODIMUR

3020 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beijos de Mulata
  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clatite cu banane si crema de ciocolata

de RODIMUR 7

ieri la 23:57

Gem de visine cu zmeura, fara zahar

de Rocsi 9

ieri la 18:47

Supa de dovleac cu smantana

pe 13.07 la 20:53

Salata Floare, cu fasole verde, porumb si carne de vitel

pe 13.07 la 19:08

Sarmale cu varza verde si carne de vitel, la vas roman

pe 13.07 la 13:15

RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu sunca