Peste alb si creveti cu sos soia

de Catalina L in Peste, 30 Iun 2018 | 2914 vizualizari

 

O mancare rapida si simpla, copiilor si nu numai le va place foarte mult.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/05/peste-alb-si-creveti-cu-sos-soia.html

 

INGREDIENTE

  • 180 g fileu de peste alb (Corvina Rex peste putin gras)
  • 150 g creveti bio curatati
  • 1/2 morcov
  • 1 lingura faina
  • 2 cartofi mijlocii
  • 1 catel de usturoi
  • 1 felie fina de ghimbir cu tot cu coaja
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri sos soia
  • 1 ceapa
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste alb si creveti cu sos soia:

Curatati cartofii, taiati-i in 2 si puneti-i la fiert in apa cu sare.

Se curata morcovul si se taie în tagliatelle subțiri, cu ajutorul unui cuțit de curățat.

Tocati marunt ghimbirul si usturoiul curatat.

Sautati gimbirul si usturoiul intr-o tigaie in uleiul cald.

Taiati pestele bucati, puneti sare si piper si dati-l usor prin faina.

Gatiti pestele pe ambele parti - in jur de 5 minute pe fiecare parte.

Scoateti pestele si dati deoparte.

Adaugati crevetii, morcovul, amestecati si puneti piper si sosul de soia.

Rumeniti crevetii cateva minute, puneti pestele si rumeniti impreuna 2 minute. Este gata.

Puneti in fiecare farfurie 3-4 bucati de peste, creveti si acompaniati cu un cartof natur.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb si creveti cu sos soia" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mreana la cuptor