Peste alb si creveti cu sos soia

de Catalina L in Peste, 30 Iun 2018 | 1491 vizualizari

 

O mancare rapida si simpla, copiilor si nu numai le va place foarte mult.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/05/peste-alb-si-creveti-cu-sos-soia.html

 

INGREDIENTE

  • 180 g fileu de peste alb (Corvina Rex peste putin gras)
  • 150 g creveti bio curatati
  • 1/2 morcov
  • 1 lingura faina
  • 2 cartofi mijlocii
  • 1 catel de usturoi
  • 1 felie fina de ghimbir cu tot cu coaja
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri sos soia
  • 1 ceapa
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste alb si creveti cu sos soia:

Curatati cartofii, taiati-i in 2 si puneti-i la fiert in apa cu sare.


Se curata morcovul si se taie în tagliatelle subțiri, cu ajutorul unui cuțit de curățat.


Tocati marunt ghimbirul si usturoiul curatat.


Sautati gimbirul si usturoiul intr-o tigaie in uleiul cald.


Taiati pestele bucati, puneti sare si piper si dati-l usor prin faina.


Gatiti pestele pe ambele parti - in jur de 5 minute pe fiecare parte.


Scoateti pestele si dati deoparte.


Adaugati crevetii, morcovul, amestecati si puneti piper si sosul de soia.


Rumeniti crevetii cateva minute, puneti pestele si rumeniti impreuna 2 minute. Este gata.


Puneti in fiecare farfurie 3-4 bucati de peste, creveti si acompaniati cu un cartof natur.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb si creveti cu sos soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 23 %
219.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

02.07.2018, 20:36

dantes 1

05.07.2018, 14:22

Bun!

-Licurici- 1

12.07.2018, 12:56

ce-mi plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ghiveci de legume

ieri la 20:42

Desert pacinta cu foi si crema de portocale

de RuxyRux 9

ieri la 20:30

Salata de sfecla rosie cu hrean si otet

de Ina 7

ieri la 18:26

Aluat foietaj de casa

de Ancutsa 6

pe 29.11 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Peste prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi