PESTE CU LEGUME LA DRY COOKER

de amalia01 in Mancare copii, 31 Mai 2016 | 964 vizualizari

 

De mica , fetitei mele i-a placut pestele, de orice fel si preparat in fel si chip. Motiv pentru care i-l prepar ori-de-cate ori vreau sa ii ofer un pranz sanatos si consistent. De data aceasta a fost randul unor somotei sa aterizeze in tigaia Dry Cooker.

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti de cca 800g
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 ardei gras
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • 4 lg porumb boabe
  • 1 lg ulei
  • 100 ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PESTE CU LEGUME LA DRY COOKER:

Pestele il cureti si il stropesti cu zeama de lamaie , lasandu-l asa cca 20 minute.


Intre timp cureti ceapa, usuroiul si ardeiul si le tai feliute subtiri (julienne).

Codimentezi pestele cu sare si piper si il asezi in tava pe care ai uns-o cu ulei. Eu am folosit dry cooker-ul fiindca se prepara mai repede si mai usor.


Adaugi legumele , porumbul si apa, apoi acoperi cu capacul si lasi la foc mic 30 minute.

Servesti pestele imediat, alaturi de sosul de legume cu/fara garnitura.


 

TIPS-URI

1

peste

2

legume

3

copii

Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE CU LEGUME LA DRY COOKER" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

AndrutzaP 1

01.06.2016, 09:38

Foarte bun si sanatos pestele

-Licurici- 1

01.06.2016, 09:43

Foarte bun!

Catalina L 1

01.06.2016, 18:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de dovlecel