Peste cu salata de fasole

de ianculubita in Somon, 22 Mar 2013 | 1291 vizualizari

 

Stiti ca eu sunt fan peste nu??
Va recomand cu mare drag aceasta reteta usoara si delicioasa,mai ales ca luni se mananca peste!!

 

INGREDIENTE

  • peste feliat sau fileuri
  • 2linguri faina
  • 2linguri malai
  • 2linguri paprika
  • 1lingurita sare
  • ulei pentru prajit
  • 1punga de fasole pastai congelate
  • 4catei de usturoi
  • 3linguri maioneza sau iaurt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu salata de fasole:

Pestele spalat,uscat,condimentat cu sare,il trecem prin amestecul de faina,malai,sare si boia,il prajim si-l scoatem pe servetele de hartie.


Fasolea o punem la fiert intr-un vas cu apa si sare pentru 10min dupa care o scurgem bine iar dupa ce s-a racit o amestecam cu usturoiul pisat si maioneza sau iaurt.


Servim pe farfurie pestele cu felii de lamaie si salata alaturi.

 

TIPS-URI

1

se foloseste orice fel de peste,de preferinta mare si cu oase putine

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu salata de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

22.03.2013, 20:45

Tare tare bun arata!

Rocsi 1

22.03.2013, 22:47

gaby_gabytza 1

24.03.2013, 18:04

buuuuuuuuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de lamaie, portocala si vin