Somon in crusta

de katty in Somon, 28 Ian 2015 | 2127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de somon
  • 2 linguri pesmet
  • 70 gr nuca macinata
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 2 lingurite mustar
  • sare
  • piper
  • fasole verde
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in crusta:

Amestecam pesmetul cu nuca ,usturoiul pisat .Spalam somonul ,il tamponam cu un servet absorbant, il presaram cu sare si piper , apoi il ungem cu mustar si il trecem prin amestecul de nuca si pesmet.Asezam pestele intr-o tava unsa cu ulei si il dam la cuptor aproximativ 15 minute.

Pentru garnitura fierbem fasolea verde in apa clocotita cu putina sare 10 minute ,o scurgem ,apoi presaram deasupra uleiul de masline si putina nuca macinata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in crusta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

simona72 1

28.01.2015, 13:00

Imi place tare mult cum gatesti...ti-am vizualizat toate retetele in fuga si toate sunt minunate! Imi cer scuze daca nu am timp sa comentez la toate...

elucubratiiculinare 1

28.01.2015, 13:45

Imi place somonul! O sa incerc si reteta asta

katty 1

28.01.2015, 22:52

Multumesc Simona72.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon pane cu mujdei si mamaliguta