Peste cu Sos Remoulade

de adnas54 in Peste, 6 Apr 2010 | 4842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. fileuri de pangasius
  • 2-3 lg. ulei de masline
  • 50 gr. unt
  • lamaie
  • sare, piper
  • Sos Remoulade
  • 1 galbenus + 1 ou
  • mustar Dijon
  • ulei de masline
  • 2 buc. castraveti in otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu Sos Remoulade:

Fileurile de peste decongelat se asezoneaza cu sare si piper. Fiecare bucata, se pune individual intr-o folie de aluminiu cu putin ulei si o bucata de unt deasupra. Se impacheteaza, se asaza intr-un vas termorezistent si se da la cuptor pentru cea. 20 de minute. Inante de a le scoate din cuptor, se desface folia de aluminiu si se mai lasa 5 minute, pentru a capata putina culoare.



Sosul Remoulade:

Se fierbe 1 ou tare. Din galbenusul fiert si cel crud se face o maioneza. Castraveti si albusul fiert, se taie in cubulete. Acestea impreuna cu caperele, pasta de anchois se incorporezai in maioneza. Se adauga putina zeama de lamaie.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu Sos Remoulade" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

COMENTARII (4)

nadina73 1

06.04.2010, 17:09

ce bun e super

Sylvia 1

07.04.2010, 16:40

Excelenta prezentare !!Imi place

adnas54 1

07.04.2010, 22:26

@Silvia multumesc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!