Peste la cuptor

de ony in Peste, 23 Noi 2010 | 6686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti
  • 1 conserva porumb
  • 1/2 kg ciuperci
  • sare
  • piper
  • condimente
  • 2 ardei iuti 
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lamaie
  • putin unt
  • 3 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

ceapa taiata marunt se pune la calit impreuna cu usturoiul,ardeiul iute;apoi se adauga ciupercile si se lasa pana acestea scad.

apoi se adauga porumbul,se potriveste de sare si piper si se rastoarna totul intr-o tava.

pestele se spala f bine,se curata ,se taie,se condimenteaza si se aseaza pe patul de legume; 

se taie o lamaie si se aseaza felii pe bucatile de peste,apoi totul se da la cuptor.

cand este aproape gata pestele,se pune cate un cubulet de unt pe fiecare bucata pt aroma si pt a nu se usca pestele deasupra.

TIPS-URI

1

eu am preparat cod

2

se poate servi langa o salata de varza cu mararsau orice altceva doriti

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor