Tarta cu ton si sardine

de Catalina L in Peste, 30 Mar 2018 | 3143 vizualizari

 

Usor si rapid de facut aceasta tarta sarata.
O puteti diversifica la infinit, este tot timpul foarte gustoasa.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/02/tarta-cu-ton-si-sardine.html

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de tarta cumparat sau de casa - reteta aici
  • 1 conserva de ton (170 g)
  • 1 conserva de sardine cu piment d’Espelette (115 g)
  • 10 -12 rosii cherry
  • 3 linguri cascaval ras
  • 3 linguri smantana
  • 2 oua
  • sare piper, boia de ardei
  • cimbru uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ton si sardine:

Pregatiti aluatul - puteti folosi un aluat gata cumparat daca doriti.

Puneti-l in forma de tarta unsa si intepati-l cu o furculita.

Presarati deasupra cascavalul ras.

Adaugati tonul scurs si faramitat.

Puneti rosiile taiate in 2.

Bateti ouale cu smantana, sare, piper si boia de ardei.

Turnati compozitia.

Asezati sardinele deasupra si aromatizati cu un pic din uleiul lor picant (1 lingura buna).

Presarati cimbru uscat si dati la cuptorrul incalzit la 200°C, timp de 30 de minute.

Cu o salata verde este o mancare completa si delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton si sardine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Catalina L 1

01.04.2018, 16:51

merci katty, am modificat

miki_a 1

02.04.2018, 04:08

Yammi!

elucubratiiculinare 1

02.04.2018, 17:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Shaorma cu ton