Peste la cuptor cu mazare si branza

de danielaR in Pangasius, 20 Sep 2013 | 1490 vizualizari

 

aceatsa reteta este dietetica si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri mari de pangasius
  • 2 oua
  • 1 conserva mazare
  • 300gr branza
  • 150 gr smantana
  • sare
  • decor: brocoli
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu mazare si branza:

Pestele se fierbe la aburi

Se aseaza intr-un vas yena pe care l-am uns cu ulei de masline

Se bat la mixer ouale cu branza si smantana, se adauga mazarea si se amesteca cu lingura 

Se toarna aceasta compozitie peste peste si se da la cuptor pana se rumeneste

E super buna

Ca decor am folosit brocoli fiert la aburi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu mazare si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Peste la cuptor cu mazare si branza-0
Peste la cuptor cu mazare si branza-1
Peste la cuptor cu mazare si branza-2
Peste la cuptor cu mazare si branza-3
Peste la cuptor cu mazare si branza-4
Peste la cuptor cu mazare si branza-5
Peste la cuptor cu mazare si branza-6
Peste la cuptor cu mazare si branza-7
Peste la cuptor cu mazare si branza-8
Peste la cuptor cu mazare si branza-9
Peste la cuptor cu mazare si branza-10

COMENTARII (6)

dantes

dantes 1

20.09.2013, 12:58

interesant

Aurelia 07_07

Aurelia 07_07 1

20.09.2013, 13:49

AnyCostescu

AnyCostescu 1

27.09.2013, 11:18

Cred ca e bunnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!