Peste la cuptor in sos de rosii si ardei

de simona72 in Peste, 24 Apr 2013 | 14211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti macrou
  • 1 cutie suc de rosii gros (200 ml)
  • 1 ardei galben si 1 rosu
  • 5 fire ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 crengute de rozmarin
  • 7-8 rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor in sos de rosii si ardei:

Intr-un vas termorezistent punem ceapa curatata si taiata feliute, usturoiul la fel si el,ardeiul galben si rosu taiat feliute, 2 linguri ulei de masline, sare,zahar, piper, 1 crenguta rozmarin taiata marunt, sucul de rosii si le amestecam pe toate cu o lingura. Peste acest sos punem pestele curat si fara cap, taiat in sferturi si condimentat cu sare si piper. Stropim pestele cu o lingura de ulei de masline, punem si crenguta de rozmarin intreaga, iar rosiile taiate in jumatati le punem si pe ele deasupra.


Dam vasul la cuptor acoperit cu capac pt 30 minute la 180 grade. Servim pestele cu sos si cu mamaliga alaturi. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor in sos de rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

diana_k 1

25.04.2013, 09:40

adry88 1

25.04.2013, 10:04

gustos

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 10:58

gustos pestele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftelute cu naut si legume
  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor cu legume