PESTE MARINAT ( pastrama) CU SALATA DE VERDETURI

de anisoara in Peste, 21 Feb 2010 | 6525 vizualizari

 

Aceasta mincare din peste rosu preparat in asa mod este o receta a mea preferata si este recomendata pentru zilele de dieta .Se prepara foarte usor si foarte repede .
Eu cumpar cite 1-2 kg de peste, care are carnea de culoare rosie si il prepar in modul urmator.

 

INGREDIENTE

  •  
    •   1 kg de peste rosu
    •  diferite condimente pentru peste 
    •  100 gr de maioneza clasica 
    •  100  ml de uilei 
    •   sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PESTE MARINAT ( pastrama) CU SALATA DE VERDETURI:

Ca deobicei tot pestele cu carnea rosie are pelita foarte groasa, deaceia in primul rind , se curata pestele de pelita si se taie in felii de grosimea de 1.5.- 2 cm . Intr-un vas se adauga pestele taiat feliute, maioneza , condimentele preferate pentru peste , sarea si se amesteca bine . Se lasa la marinat pentru toata noaptea.
A doua zi se incinge cuptorul pina la temperatura de 200 C. Se toarna in tava putin ulei, se adauga peste curatat de condimentele din marinada si se usuca la cuptor timp de 20 minute. Se stinge cuptorul si se lasa pestele in cuptor inca 30 minute.
In alt mod se poate coace pestela la temperatura de 150 C timp de 40 minute. Pestele se primeste putin uscat ca forma si are gust sarat , piparat cu miros de condimente .. Se combina foarte bine la gust cu salatele din verdeturi sau legume proaspete cu ulei de maslin sau cu cartofi copti la cuptori in coaja sau fierti in coaja. Se pastreza la frigider pina la 3-4 zile intr-un vas cu capac inchis.


Cind va este foarte foame in zilele de dieta mincati o bucatica de peste rosu preparat in asa mod . Veti potoli indata foa,e si totodata veti mica ceva sanatos si folositor pentru corpul nostru.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE MARINAT ( pastrama) CU SALATA DE VERDETURI" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

dicarmencitta1957 1

23.02.2010, 22:26

Foarte buna reteta,mai ales pentru dieta.Aveti votul meu si am trecut reteta la favorite.

anisoara 1

24.02.2010, 21:24

Cu placere fetelor, dar sa aveti in vedere ca aceasta recete este valabila numai pentru orice tip de peste mascat cu carne rosie. va doresc toate cele bune la toti.

nadina73 1

24.05.2010, 23:41

si asta am trecut-o la favo super 5 furci

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Peste la gratar